Builtmore

Builtmore Films in the News

Amazon Picture

Jo større, jo bedre

DE MODERNE AMAZONER

Før skulle jenter være søte og yndige for å være sexy. Nå dukker det opp en helt ny type sexsymboler. De har muskler, de måler 1,90 på strømpelesten, de veier gjerne 100 kilo, de pumper jern dagen lang og bryter handbak om kveldene. De er de moderne amazonene.

Det finnes en legende om en tidsalder i California da amazonkvinner sterkere enn noen mann regjerte.Nersi Navabs drøm er å gjenskape denne tidsepoken. "BuiltMore Productions", som er Nersis skaperverk, lager filmer og videoer som markedsfører vakre amazonkvinner.

Han annonserer i USA og Europa etter store og heltemodge kvinner. Han vil at de skal ta kontakt med ham. Og responsen så langt har vært god. Både yrkesmodeller, kvinnelige kroppsbyggere og sekretærer på 1.85 har meldt sin interesse.

På stranden var også jentene Kellie Bermel og Kimberly Jacobsen. Under fotograferingen stimlet mennene sammen for å ta disse kjempenydelige kjempekvinnene nærmere i øyesyn. Og med både Kimberly og Kellie i overkant av 1,85 på strømpelesten, ble de fieste guttene som spurver i tranedans.

Det finnes mange eksempler på fargerike personligheter blant disse moderne amazonkvinnene. Pillow, som på godt norsk betyr "pute", er en anerkjent eksotisk danser fra Alaska. Hun bruker mye av sin til til å kjempe mot dopingmisbruket i idretten.>

Hun har skrevet dusinvis av artikler både for sportsblader og kroppsbyggingsmagasiner om farene ved bruk av steroider. Et amerikansk filmteam har til og med laget en TV dukumentar om Pillow og hennes kamp mot dopingmisbruket i idretten.

Louis Ross fra England måler hele 1,90 på strømpelesten. Hun jobber til daglig både som entertainer for barn og på et helsesenter. Paula Thompson er 1,82 høy og gift med en liten jypling av en fyr på 1,75. Cathy Wheeler er en sann engelsk blomst fra Hampshire. Hun er 24 år og 1,90 på strømpelesten. Når hun ikke passer jobben sin som sekretær, er hun veldig glad i å jobbe som modell. Hun synes det er en kjempefordel å være så høy, og hun er ikke redd for at menn skal føle sin manndom "truet" av henne.

Shirley Eson har ganske nylig konkurrert i Californias delstatsmesterskap i kroppsbygging. Med sine 1,90 på strømpelesten og 83 kilo er det vanskelig å forestille seg at hun først og fremst ser på seg selv som en "hjemmeværende husmor". I tillegg til å ta seg av sin mann og to barn er hun interessert i all sport, reising, kunst, musikk og literatur.

Erin Weida fra New Jersey har allerede vært stjerne i en av Nersis actionfilmer. Han så et bilde av henne i et ukemagasin etter at hun hadde vunnet tittelen som "Miss East Coast Bodybuilding Champion". Erin, som nærmest oser av glamour, er 1,82 høy. For ikke lenge siden fikk hun prisen for "USAs bestekvinnekropp".

Dot Jones er vektløfter og syv gagner mester i handbak. De vanskeligstilte ungdommene hun jobber med i Fresno er flinke til å lystre når hun kommer mot dem med sine 1,90 på strømpelesten og med 115 vel proporsjonerte kilo.

Selve ideen om å gjenskape amazonkvinnene er langt fra ny. Forfattere og filmskapere har lekt med tanken til alle tider. Forlaget "LH Art" for eksempel, har gitt ut tegneserier og bøker om amazonkvinner siden 20-årene.

Jeg tror at gigantiske, muskulkøse amazonkvinner vil være fremtidens sex-symboler, sier Nersi selv. - Jeg vet at dette ikke er dagens aksepterte norm for feminin skjønnhet, men jeg tror at denne normen vil endres. Jeg ser det som mitt mål i livet å være med på å gjøre folk oppmerksomme på hvor flotte enorme damer kan være.

Return to Publicity Page Main Menu.
Home •  Log In •  Join •  Photos •  Video Store •  Links •  Banners
Talent Search •  Store Locations •  Publicity •  Euro Builtmore
Customer Service •  Contact Us

Copyright © 2017 Builtmore Productions

Powered by SylverTek Web Design